Ludo_DevosLudo Devos uit Tielt-Winge is de nieuwe regiovoorzitter van Unizo Vlaams-Brabant & Brussel. Devos is onbekende binnen Unizo. Hij is lid van de raad van bestuur en het dagelijks bestuur van Unizo Vlaams-Brabant & Brussel en bestuurslid bij Unizo Hageland.
Ludo Devos is actief in de IT-sector. 23 jaar geleden begon hij in een kleine computerzaak, vandaag is hij uitgegroeid tot een veelzijdig ondernemer die zijn kennis over IT perfect weet te combineren met zijn feeling voor marketing. Net als zijn voorgangster Suzy Thiels is Ludo Devos een gedreven ondernemer. Het is een man met visie, die in elke situatie op zoek gaat naar de mogelijkheden en opportuniteiten.
Behalve een nieuwe voorzitter werden ook de Raad van Bestuur en de Algemene Vergadering grondig vernieuwd, verjongd en vervrouwelijkt. De nieuwe voorzitter wil samen met regiodirecteur Nancy Van Espen, binnen Unizo Vlaams-Brabant & Brussel, volop de dynamiek die van de nieuwe bestuursploeg uitgaat, gebruiken om in de loop van de volgende maanden nieuwe initiatieven te lanceren.
De lokale UNIZO ondernemersverenigingen staan ook als belangrijke prioriteit op de to do lijst van de nieuwe voorzitter. Hij zei dat hij er wil zijn voor elke lokale Unizo vereniging. Niet alleen door fysiek aanwezig te zijn op hun activiteiten, maar ook door zijn know how ter beschikking te stellen en zich in te zetten voor het enthousiasmeren van de lokale Unizo -leden. Zijn motto is dan ook: “Met passie voor het ondernemerschap!”

Tijdens de algemene vergadering werd aftredend voorzitter Suzy Thiels in de bloemetjes gezet. Ze zette zich de afgelopen zes jaar vol overgave en met een aanstekelijk enthousiasme in als voorzitter van UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel. Ze was ondertussen ook nog de lokale voorzitter van Unizo Haacht. Met Unizo Haacht won ze recentelijk nog de oscar voor promotie van het ondernemerschap. Die kreeg de afdeling omdat ze al jaren initiatieven neemt voor het goede doel, wat het ondernemerschap in Haacht onmiskenbaar een sociaal gelaat gegeven heeft.