La Plage©LPWLPW Ceramic Pools uit Aarschot trekt met een nieuw zwembadmodel naar Batibouw. “Of je nu droomt van een zwembad om pootje te baden of lekker te relaxen of eerder actief wil zwemmen of spelen, La Plage is het ideale  zwembadmodel  voor zowel ontspanning als sportieve activiteiten”, zegt Sophie de Liedekerke.

De La Plage is een rechthoekig zwembad  met  eigentijds  ontwerp. De eerste trede vormt een soort strandruimte van 17 cm diep en 80 cm breed die zich over de volledige breedte van het zwembad (4 meter) uitstrekt. “Dit maakt het zwembad uniek en uitermate geschikt om  te  relaxen  in  de  zon of  om de  allerkleinsten aan het  water  te  laten wennen”, zegt de Liedekerke. “Sportievelingen kunnen ondertussen baantjes trekken dankzij de lengte van 9 meter en de diepte van 1,50 meter in het overige gedeelte van het zwembad.”

Het keramische monoblokzwembad  wordt  in  België  vervaardigd bij LPW Ceramic Pools uit Aarschot en via een netwerk  van  geautoriseerde  dealers  verdeeld. Het zwembad kan in  vijf dagen worden geplaatst. Het nieuwe zwembad is verkrijgbaar in drie standaardkleuren en twee afwerkingsniveaus.

LPW Ceramic Pools staat op Batibouw (25 februari tot 6 maart) in Paleis 1, stand 113.