zwembadZwembadfabricant LPW Ceramic Pools uit Aarschot ontwikkelde een nieuw concept om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de Belgische klanten. “Onze dertien modellen zijn voortaan verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen: Pleasure Line en Comfort Line”, zegt Sophie de Liedekerke.

“Dankzij de Pleasure Line en Comfort Line vindt elke toekomstige zwembadeigenaar wel een model naar zijn gading”, zegt Sophie de Liedekerke. “De opties, garanties en afwerkingen hangen af van het beschikbare budget en de wensen van de klant. Met het gamma Pleasure Line geniet je van kwaliteit en vakkennis tegen de beste prijs. Een zwembad uit de Comfort Line behoort eerder tot een hogere klasse behoort. daarvoor krijg je dan wel een betere isolatie en de beste garantie op de markt van de inbouwzwembaden, namelijk dertig jaar. We bieden daar ook een ruime waaier aan opties en geavanceerde accessoires.”

“Wie bijvoorbeeld kiest voor het CITY- model van 8,20 op 4 meter, krijgt in de Comfort Line een zwembad met superieure isolatie dankzij de wand in honingraatmotief en een dikte van 35 mm. Bovendien wordt het zwembad uitgerust met vier LED-spots en een intelligente elektrische bediening met aanraakscherm. Wij geven dertig jaar garantie op de afdichting van de kuip en tegen osmose. Hetzelfde model, maar dan in de Pleasure Line krijgt maar twee LED-sports, een elektrische bediening met drukknop en twintig jaar garantie.”

LPW Ceramic Pools is een van de oudste fabrikanten van zwembaden in Europa en produceert al meer dan vijftig jaar inbouwzwembaden. Vorig jaar was een kwart van de zwembaden die in België werd geplaatst van LPW Ceramic Pools.