naamloosOok dit jaar wordt in Leuven een levensloop georganiseerd en zullen veel bedrijven tonen dat ze het hart op de juiste plaats hebben. Bij de eerste editie, dit jaar, namen enkele bedrijven uit de regio deel aan deze 24uren-loop ten voordele van de Stichting tegen Kanker.

Elk team bestaat uit tien tot vijftien mensen, elke deelnemer betaalt 10 euro. Er zijn geen beperkingen naar leeftijd of geslacht. Iedereen die wil, kan een team vormen. De teamleden lossen elkaar 24 uur lang af met wandelen of lopen op het parcours. Ze zorgen er ook voor dat er altijd minstens een van hun leden op de piste staat. Het is dus echt teamwerk.

Levensloop is geen competitie. Het voornaamste is dat elk team plezier beleeft aan de uitdaging, zich solidair toont en actief meewerkt aan het werven van fondsen, een van de doelstellingen van het evenement.

Levensloop Leuven wordt gelopen van zaterdag 25 april om 16 uur tot zondag 26 april om 16 uur. Het evenement wordt georganiseerd in het Militair kwartier Cdt de Hemptinne aan de Hertogstraat 184 in Heverlee.

Er zijn ondertussen 44 teams ingeschreven, waarvan tien van UZ Leuven. Wie meer wil weten over Levensloop Leuven kan woensdag 18 maart om 20 uur terecht op een infoavond in het Militair kwartier Cdt de Hemptinne aan de Hertogstraat 184 in Heverlee, er is gratis recht tegenover de ingang.