Leuven Bears organiseert op 3 maart in Sportoase in Leuven het Full House Business Event, in samenwerking met BMW Juma Leuven, Immo De Dijle, Group S en JAYJAYS. Meer dan 2.000 ondernemers kunnen zich gratis inschrijven om tijdens de match tegen Kangeroes Basket Willebroek elkaar en de basketbalsport beter te leren kennen. Al meer dan duizend ondernemers hebben zich ingeschreven.

De Leuvense basketbalclub wil de opportuniteiten van wisselwerking tussen sport en ondernemerschap in de verf zetten. Daarvoor organiseert Leuven Bears een netwerkevent in de Sportoase.

“Met het Full House Business Event willen we aantonen dat basketbal kansen biedt om je naambekendheid te verhogen en om nieuwe mensen of potentiële klanten te leren kennen”, zegt Ben De Goignies, voorzitter van de Leuven Bears.

Jo Deferm is ondernemer uit Leuven en trouwe supporter van de Leuven Bears. Samen met de structurele eventpartners JAYJAYS, BMW Juma Leuven, Immo De Dijle en Group S is hij een van de drijfveren achter het evenement.

“Met het Full House Business Event willen we een netwerkmoment organiseren in een sportief en informeel kader. Dat meteen na de bekendmaking al bijna 400 ondernemers zich inschreven, bewijst dat de zakenwereld ervoor openstaat. Ondertussen hebben we dat aantal al verdubbeld. Op 3 maart willen we de Sportoase tot de nok te vullen.”