Legrand_150217_Cover-catalogus_NLDe Legrand Group Belgium uit Diegem stelde haar nieuwe tweejaarlijkse catalogus voor. Die geeft een totaaloverzicht van alle Legrand- en BTicino-producten.

“Ook in deze uitgave staan tal van nieuwigheden zij aan zij staan met de vaste waarden en succesnummers in het uitgebreide productassortiment”, zeggen ze bij Legrand.

Binnen het assortiment ‘beveiliging en onderbreking’ biedt Legrand een volledig nieuw aanbod modulaire beveiligingen aan, met name TX³ en DX³ automaten en differentieelbeveiligingen. Een technologisch geavanceerd gamma tot 125 A dat beantwoordt aan alle eisen voor residentiële, tertiaire en industriële toepassingen. Aanvullend is er een nieuwe serie vermogenautomaten van 630 tot 1600 A die hiermee de vernieuwing van de volledige DPX serie voltooid.
Het volledig vernieuwde gamma CTX³ industriële contactoren brengt oplossingen voor alle vermogenssturingen. Daarnaast zijn er de MPX³ motorbeveiligers en een serie compacte motorstarters.
Ook nieuw in de catalogus 2015/2016: de BTicino Classe 100 binnenposten voor videofonie met tal van mogelijkheden op vlak van montage en configuratie, zowel bij de particulier als in een onderneming.