kruidvatDe Nederlandse winkelketen Kruidvat heropent dinsdag 16 juni haar filiaal aan de Markt 29 in Haacht.

De winkel werd helemaal opnieuw ingericht. Bedoeling van die herinrichting is dat klanten nog sneller vinden wat ze nodig hebben. Zo is er in de vernieuwde winkel bijvoorbeeld een aparte hoek voor jonge moeders en aanstaande mama’s. Voor de klanten is het wellicht belangrijk dat er nieuwe kassaopstelling komt die ervoor zorgt dat de wachtrijen tot een minimum herleid worden.

Filiaalverantwoordelijke Vanessa Verheyden reageert alvast enthousiast op de vernieuwde winkel. “Ik vind het heel leuk om leiding te mogen geven aan dit volledig vernieuwde Kruidvatfiliaal”, zegt ze. “Mijn team is er helemaal klaar voor. Spring dus gerust eens binnen op de Markt.”

Kruidvat heeft meer dan duizend winkels en is met meer dan vijftienduizend medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in België en Nederland. Kruidvat vult haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ in door een ruime keuze uit een voordelig en gevarieerd aanbod health- & beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid assortiment andere producten.