Koen Heylen sales & marketing manager Eurofiber

Koen Heylen eurofiberKoen Heylen (50) is voortaan sales & marketing manager van Eurofiber België uit Zaventem. Heylen is gepokt en gemazeld in de telecomsector. Hij verdiende zijn sporen bij Sait-Videohouse en Telenet, waar hij verschillende sales- en marketingmanagementfuncties vervulde.

Het opzetten en uitbouwen van bedrijven is een van de expertises van Heylen. Zo was hij medeoprichter van het installatiebedrijf Planet-Eco en ondersteunde hij energiebedrijf Eni als consultant op het gebied van business development. Dat maakt hem volgens Eurofiber tot de juiste man om de snelle groei van het bedrijf in ons land verder te stimuleren.

“Met ons open glasvezelnetwerk hebben we een unieke positie in de markt: organisaties kunnen in alle vrijheid kiezen welke diensten ze via onze verbindingen inzetten”, zegt Koen Heylen. “Daarnaast leggen we met onze digitale infrastructuur de basis voor een smart society, waarin het bedrijfsleven, de maatschappij en het milieu profiteren van allerlei slimme toepassingen.”

“Ook voor partners biedt Eurofiber interessante perspectieven”, zegt Heylen. “Met ons fijnmazige netwerk bieden we partners veilige, snelle en aantrekkelijk geprijsde verbindingen voor het transporteren van grote hoeveelheden data. Daarmee kunnen ze hun klanten ook in de toekomst optimaal van dienst zijn.”

Eurofiber België is een leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met zijn eigen glasvezelnetwerk biedt Eurofiber bedrijven, overheden en non-profitorganisaties een toekomstvaste en open infrastructuur. Ze hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben.