mvovlaanderen-300x300MVO Vlaanderen, het kennisplatform rond maatschappelijk verantwoord ondernemen, is een initiatief van de Vlaamse overheid. Op de website wordt informatie gegeven over maatschappelijk verantwoord ondernemen en staan ook heel wat cases en best practices.

MVO Vlaanderen inspireert en informeert over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op de website worden de spots gericht op voorbeeldige bedrijven, komen experten aan het woord en vinden ondernemers instrumenten om MVO nog beter te integreren in hun bedrijfsvoering.

Of je nu op zoek bent naar algemene informatie over MVO of naar een specifieke MVO-tool voor een bepaalde sector, op de website van MVO Vlaanderen vind je het allemaal.

Op de site vind je een reeks thema’s, zoals ecologie, mensen, omgeving en Zaken doen waarover je meer informatie kan opvragen. Je kan de site van het kenniscentrum doorzoeken op basis van bepaalde sectoren. Ook daar kun je telkens een keuze maken uit publicaties, instrumenten en praktijkvoorbeelden.

Je vindt de site van MVO Vlaanderen hier.