??Horeca Vlaanderen Oost-Brabant organiseert samen met cartoonistenvereniging Kever-Feco de tentoonstelling ‘Kastrologie: lachen met eten en drinken’.

De tentoonstelling loopt in het PISO, er wordt ook een boek uitgegeven. “Kastrologie: lachen met eten en drinken” bestaat uit een reeks van 52 tekeningen van een meter bij zeventig centimeter.

Bob Vincke (voorzitter van cartoonistenvereniging Kever) en het bestuur van Kever-Feco namen het initiatief om ook een boek uit te geven met de cartoons. “We hebben Patrick Van Dam van Shop My Books uitgenodigd op een bestuursvergadering van Kever. De snelheid van aanpak, kwaliteit van het boek en de flexibiliteit die Shop My Books kan bieden, maakte indruk”, zegt Bob Vincke. “Toen was het snel duidelijk dat we door het unieke Print On Demand platform van het bedrijf uit Puurs snel tot een boek konden komen. Voor ons als vereniging was het ook belangrijk om de ondersteuning te krijgen van een lokale partner die de nodige technische ondersteuning kon bieden en dat wij geen financiering van het project moesten dragen.”

Tijdens de opening van de tentoonstelling op 24 wordt het boek voorgesteld. De tentoonstelling loopt in het PISO aan de Alexianenweg 2 in Tienen,van 24 februari tot 8 maart, en is open op dinsdag en donderdag van 9 tot 12 uur, zaterdag 28 februari van 14 tot 17 uur, en zondag 8 maart van 11 tot 15uur. Daarna reist de expo rond, onder meer naar Büttgenbach en naar Frankrijk.