kadoobonDe gemeenten Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden, Lubbeek en Oud-Heverlee geven voortaan samen een aankoopbon uit, de Kadoobon.

Iedereen is al wel eens op zoek naar een gepast geschenk en schuimt dan een reeks winkels af, dikwijls zonder resultaat. Om mensen de pakjesstress te besparen en om de lokale economie te ondersteunen, is er nu dus de Kadoobon. “De kadoobonnen hebben een waarde van 5, 10, 20, 35 of 50 euro. Ze zijn online verkrijgbaar via www.kadoobonnen.be of kunnen gekocht worden aan het onthaal van cc de borre”, zegt Patricia Vandoren van de dienst Lokale Economie van Oud-Heverlee. “De Kadoobon blijft één jaar geldig. Door de samenwerking van de vijf gemeenten wordt het gebied en het aanbod ontzettend groot en gevarieerd. Zo zal iedereen deze bon met plezier in ontvangst nemen.”

Met de Kadoobon kun je terecht bij een heel aantal deelnemende handelszaken en zelfstandigen in Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden, Lubbeek en Oud-Heverlee. De lijst van handelaars groeit nog. De deelnemende handelaars vind je terug op de webwinkel en kan je ook afprinten. De handelaars zijn ook te herkennen aan de sticker “Wij aanvaarden de Kadoobon”