Jurgen Broos nieuwe General Manager voor Norriq Benelux

Jurgen BroosNorriq uit Tremelo kondigt , met het oog op zijn toekomstige groei, een nieuwe organisatiestructuur en een bestuurswissel aan. Jurgen Broos is de nieuwe General Manager voor Norriq Benelux. Norriq levert consultancydiensten en verkoopt IT-oplossingen die voornamelijk draaien rond de Dynamics-oplossingen van Microsoft.

“We moeten onze organisatiestructuur aanpassen om onze zakelijke groei te versnellen”, zegt Bo Martinsen, CEO van Norriq. “Dit is een logische stap voorwaarts die Norriq zowel lokaal als internationaal een constante groei zal opleveren.”

Voormalig Country Manager van Norriq Belgium, Alex Vandereycken, is benoemd to EVP Business Development. Alex Vandereycken wordt verantwoordelijk voor Business Development in de Benelux, DACH regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) en Noord-Afrika. Ook de global accounts en de recent afgesplitste Norriq Beverage Unit vallen hieronder.

De nieuwe Norriq Beverage Unit staat onder leiding van Sarah Broux (Industry Director) en Luc Vandeweyer (Sales Director). In zijn functie als nieuwe EVP Operations wordt Peter Moerman verantwoordelijk voor Operations binnen bovenvermelde regio.

Jurgen Broos, die nu is aangesteld als de nieuwe General Manager voor Norriq Benelux, was tot nu toe Sales Manager bij Norriq Belgium, hij heeft al elf jaar ervaring binnen het bedrijf. “Jurgen zal het bedrijf leiden in nauwe samenwerking met het Belgische seniormanagementteam,” zegt Bo Martinsen. “Dat team bestaat verder uit Steven Vanmol als Operations Director ERP en Stijn Hannes als Operations Director CRM & BI.”

 

“Norriq stevent af op een mooie toekomst met een solide groei”, zegt nieuwe General Manager Jurgen Broos. “Onze focus blijft het leveren van 360 graden oplossingen met hoogopgeleide, gepassioneerde mensen die onze waarden en normen hoog in het vaandel dragen.”