klussenierJoris Docx uit Schaffen startte als Klussenier, een veelzijdig vakman voor renovatie, onderhoud en verbouwingen. Hij richt zich zowel op particulieren als bedrijven.
De Klussenier is een franchiseformule voor vakmannen die van alle markten thuis zijn. In tv-programma’s als De Huisdokter”, “Grootse Plannen” of ”Help, mijn man is een klusser!”, duiken ze meer dan eens op om kleine en grote renovatiewerken voor hun rekening te nemen. Joris zag een advertentie op het internet en besloot om zijn kans te wagen. Na een grondig gesprek over zijn mogelijkheden en specialiteiten werd de beslissing om te starten snel genomen: voortaan gaat deze ervaren vakman verder onder de naam De Klussenier Joris Docx.
“Ik heb elektromechanica gestudeerd”, zegt Joris Docx. “Omdat mijn schoonvader dakdekker is volgde ik daarna ook nog de ondernemersopleiding voor dakdekker. Daarna ging ik eerst aan de slag als installateur van materiaalstanden en raamdecoratie. Om daarna door te groeien tot supervisor in een voedingsproductiebedrijf voor grootwinkelbedrijven. Ondertussen besteedde ik al mijn vrije tijd aan mijn grote hobby renoveren en verbouwen. Inmiddels heb ik mijn tweede woning zo goed als compleet zelf verbouwd naar een moderne comfortabele woning. Mijn grote droom was om van mijn hobby mijn werk te maken. Zo kwam ik terecht bij De Klussenier. Na een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek in Leuven was ik meteen enthousiast over de mogelijkheden die De Klussenier mij te bieden heeft en ik besloot me bij deze succesvolle organisatie aan te sluiten.”