Jong Voka gaat feestend van start

jong vokaMidden september start met een kick-off event in de Winge Golf de werking van Jong Voka Leuven.

“Leuven was een van de laatste regio’s in het land waar nog geen Jong Voka werking bestond”, zegt Jolien Meeusen van Voka Kamer van Koophandel arrondissement Leuven. Zij zet samen met Els Van Aerschot, de eerste voorzitter van Jong Voka Leuven, haar schouders onder dit project.

“Begin dit jaar richtten we met aantal jonge bedrijfsleiders een bestuur op en gingen we aan de slag met de ontwikkeling van Jong Voka Leuven”, zegt Meeusen. “We doen dit vanuit een diepe overtuiging dat onze regio nood heeft aan dergelijk netwerk.”

“Jong Voka Leuven wil een ontmoetingsplaats zijn voor jonge ondernemers tussen de achttien en de veertig jaar”, zegt Meeusen. “Met de organisatie van verschillende evenementen gedurende het jaar bieden we hen de mogelijkheid om op een informele manier een eigen netwerk te creëren. Deze evenementen zijn worden steeds ingevuld met het oog om het ondernemerschap aan te scherpen. Dat kan door gepassioneerde keynote-sprekers uit te nodigen of door bezoeken aan interessante bedrijven te organiseren.”

Het bestuur wil wel dat er bij Jong Voka ook steeds ruimte is voor plezier en fun. “De boog kan niet altijd gespannen staan en ontspanning kan tot creatieve kruisbestuivingen leiden”, zegt Meeusen. “We gaan ervoor een ideale omgeving te creëren om drempelloos andere gelijkgestemde, interessante, gepassioneerde, ondernemende jonge mensen uit de regio te leren kennen.”

“Het lanceringsevent is een voorsmaakje van wat er gedurende het volgende werkingsjaar allemaal gaat gebeuren”, zegt Els Van Aerschot. “De keynote-speaker voor het evenement op 17 september is Samuel De Wever, de Vlaams-Brabantse Jonge Ondernemer van het Jaar 2015. Het belooft in het aangename kader van de Winge Golf & Country Club alvast een boeiende en sfeervolle netwerkavond te worden.”

Jong Voka Leuven start officieel met een kick-off event in de Winge Golf in Sint-Joris Winge op 17 september. Voor meer informatie kunt u terecht bij Jolien Meeusen, tel. 016-89.19.85, jolien.meeusen@voka.be