Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij verklapt aan ROB-tv. “Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken. Ondanks de veelheid aan bestaande bieren”, zegt de Leuvense tv-kok. Het wordt zijn tweede poging. Een eerste brouwsel mislukte.

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar toert Meus met het VRT-programma Dagelijkse Kost rond in een kerstbus. Op de kerstmarkt in Leuven, die dit jaar van 7 tot 20 december plaatsvindt, verkoopt hij opnieuw zijn haute dogs. Hij presenteert er een speciale kerstversie van dit product, gebaseerd op stoofvlees met frietjes.

De kok trekt er in het voorjaar van 2018 met zijn vrouw en zoontje een hele maand tussenuit. Om dat mogelijk te maken en het programma Dagelijkse Kost te laten doorlopen heeft hij het momenteel nog drukker dan anders.

Voorts betwijfelt Meus of hij nog een derde seizoen gaat maken van Goed Volk. Twee seizoenen van deze reeks waarin hij via de keukendeur probeert binnen te dringen in gemeenschappen zijn blijkbaar voldoende.