iTek opent filiaal in Aarschot

ITEKTijdens het weekend van 27, 28 en 29 maart opent iTek een filiaal aan de Ter Heidelaan in Aarschot.

“Bij het grote publiek stonden we enkel bekend als een fietsenwinkel, maar dit is de voorbije jaren enorm veranderd”, zegt zaakvoerder Rick van Cranenbroek. “Naast een ruim aanbod aan fitnesstoestellen, sportkleding en speelgoed, hebben we de laatste jaren ook geïnvesteerd om een zo volledig mogelijke tuinafdeling te kunnen aanbieden aan onze klanten. In deze afdeling kunt u naast tuinmeubelen, grasmachines en tuingereedschap ook een groot assortiment zwembaden en accessoires terugvinden.”

“De verkoop van fietsen blijft wel onze core business”, zegt Rick.“Met onze zestien jaar ervaring in fietsenverkoop en –reparatie, komen we zelden nog voor verrassingen te staan. Door de enorme diversiteit aan artikelen, profileren we ons als een vrijetijdswinkel. Vandaar ook de slogan Uw vrije tijd, onze specialiteit!”

Dat iTek voor Aarschot kiest, is niet toevallig. “Onze klanten rijden vaak erg ver om van onze voordelige promoties te kunnen profiteren”, zegt Rick. “Steeds vaker kregen we de expliciete vraag wanneer we een winkel dichter bij Antwerpen en Leuven zouden openen. Nog geen jaar geleden openden we een filiaal in Leopoldsburg en gezien het succes daar, besloten we vrij snel een nieuwe winkel en assemblagehal in de buurt van Aarschot te openen. We vonden snel een geschikt pand om onze winkel in onder te brengen.”

De nieuwe winkel en assemblagehal in Aarschot ligt ten noorden van het centrum langs de drukke Ter Heidelaan, in het voormalige pand van CookingSpaces. Het iTEK-team is druk in de weer om de showroom en assemblagehal in orde te maken tegen het openingsweekend.

Door de jaren heen is het voor iTEK duidelijk geworden dat service na verkoop een van de belangrijkste peilers is voor het opbouwen van een duurzame klantenrelatie. Elke iTEK-winkel heeft een eigen assemblagehal en technische dienst met gespecialiseerd personeel voor zowel – al dan niet elektrische – fietsen als tuinmachines. “Iedere winkel is verantwoordelijk voor zijn eigen reparaties. Doordat de herstellingen niet centraal worden uitgevoerd, kunnen we de wachttijd gevoelig verminderen”, zegt Rick.