Inge Vander Velpen weg bij Boondoggle

Inge-Vander-Velpen-720x720“Na een intense en mooie samenwerking van meer dan twaalf jaar scheiden de wegen van Inge Vander Velpen en Boondoggle”, zegt Pieter Lambrechts, CEO van  Boondoggle. Inge Vander Velpen maakte deel uit van het managementteam. Ze begon in 2003 als account manager om in 2013 managing partner te worden van Boondoggle.

Inge Vander Velpen kijkt met een gevoel van trots en voldoening terug op haar periode bij Boondoggle: “Boondoggle is een bedrijf met een fantastische cultuur waarin mensen met verschillende expertises kunnen gedijen. En waar merken uitgedaagd worden zichzelf in vraag te stellen.”

Vorig jaar werd Boondoggle één geïntegreerd  creatief bureau waarin het ontwikkelen van services en communicatie hand in hand gaan. Het bureau gaat op dat elan verder. “Inge heeft een fantastische bijdrage geleverd aan het succes van Boondoggle de afgelopen jaren en aan het ontwikkelen van de nieuwe visie en structuur van het bureau”, zegt Pieter Lambrechts. “Ik wil haar dan ook uitdrukkelijk bedanken en succes wensen in haar verdere carrière.”