Imperbel heeft nu dochter in Zuid-Afrika

IMG_1336Imperbel uit Lot, de Belgische fabrikant van dakbanen heeft voortaan een eigen dochteronderneming Derbit® South-Africa.  Imperbel is bij ons vooral gekend van het merk Derbigum.

Imperbel besliste om een kantoor in Johannesburg te openen om zijn geografische expansie te versterken. “Na de succesvolle lancering van de Derbit-lijn vorig jaar zullen we nu vanuit deze vestiging de Zuid-Afrikaanse markt verder ondersteunen”, zegt Johan Symoens, CEO van Imperbel.  “We begonnen al in 2014 met de export van onze hoogkwalitatieve Derbit-dakbanen naar Zuid-Afrika. Vorig jaar installeerden de Derbit Approved Contractors meer dan 200.000 vierkante meter Derbit-dakbanen. Het doel van Derbit Zuid-Afrika is om het merk Derbit te promoten en de uitstekende commerciële en technische ondersteuning – waarvoor Imperbel bekend – is uit te breiden.” De officiële inhulding van het bedrijf gebeurde in de residentie van Hubert Cooreman, Ambassadeur van België in Zuid-Afrika, in aanwezigheid van een select gezelschap van lokale zakenmensen.

De Imperbel is gespecialiseerd in energiebesparende en -producerende dakbedekkingsmaterialen. Het bedrijf werd in 1932 opgericht als familiale kmo in de waterdichting van daken en platte oppervlakken. Vandaag investeert Imperbel fors in vernieuwende producten voor duurzaam bouwen en energiebeheer.