Ass. Trimedia: Start PeopleHubert Vanhoe is bij Adecco België in Groot-Bijgaarden benoemd tot Director Professional Staffing. Hij zal hij rapporteren aan Nico Reeskens, Country Manager Adecco België, en wordt lid van het directiecomité.
In zijn nieuwe rol zal Hubert Vanhoe instaan voor de verdere uitbreiding van de professional staffing activiteiten voor de Adecco Group in België. Na de rebranding en brand refreshment van onder andere euro engineering, Badenoch & Clark en XPE Pharma & Science het voorbije jaar, ondersteunt de benoeming het groeiende belang dat deze business units innemen binnen de Adecco-dienstverlening.

“Met Hubert Vanhoe kiezen we voor een zeer bedreven leider met strategisch inzicht en sales & business development kwaliteiten”, zegt Nico Reeskens, Country Manager Adecco België. “De markt van professional staffing in België groeit aanzienlijk en wij zijn ervan overtuigd dat Huberts jarenlange ervaring in de HR- dienstensector en zijn verworven kennis van de professional staffing activiteiten ertoe zal leiden dat het aandeel van Adecco aandeel in deze business verder gunstig zal evolueren.”

Hubert Vanhoe was van 2005 tot 2013 actief binnen de USG Group waar hij voor Start People Managing Director Belgium was en waar hij later als Country Director en als COO Professionals & Specialist Staffing, de USG HR dienstverlening onder meer in België verder heeft uitgebouwd. Van 2013-2014 was hij actief als Executive Interim Manager. De laatste 12 maanden was hij aan de slag als CEO van de ParkLane Insight Group, waarvan Trifinance het bekendste merk is.