Hotel The Fourth-Tafelrond en Faculty Club, beide gevestigd op historische locaties in Leuven, kondigen een samenwerkingsverband aan. Beide zaken gaan elkaar extra klanten bezorgen.

Het luxueuze hotel The Fourth-Tafelrond (TH4TH) belichaamt het vierde leven sinds de 15e eeuw van het historisch pand op de Grote Markt van Leuven. Het gerenommeerde Faculty Club dat in het historisch kader ligt van het 13e -eeuwse Groot Begijnhof (Unesco Werelderfgoed), maakt dan weer deel uit van KU Leuven.

Grotere doelgroep

Door de bijzondere ligging zijn de gerestaureerde gebouwen mooie ontmoetingsplaatsen voor evenementen en overnachtingen. Enerzijds beschikt Faculty Club over 22 ruimtes voor seminaries en banketten, anderzijds heeft TH4TH het nieuwste van het nieuwste in hotel accommodatie. Door het bundelen van de krachten zullen TH4TH en Faculty Club samen een grotere doelgroep kunnen aanspreken waarbij iedereen zijn eigenheid behoudt en één aanspreekpunt heeft.

All-in aanbod

Bedrijven die op zoek zijn naar locaties voor grote seminarie- en banketruimtes zullen worden uitgewisseld. Faculty Club biedt daarbij de mogelijkheid tot overnachtingen aan in TH4TH. Met het uitwerken van deze gemeenschappelijke visie worden de mogelijkheden voor de gasten verruimd. Jan Callewaert van TH4TH: “Deze samenwerking doet enorm plezier”, aldus Callewaert. “Beide organisaties zijn complementair in activiteiten en vullen elkaar daardoor aan. Onze professionele teams zijn voorbereid om u een onvergetelijke beleving te bezorgen.” Peter Herbiest van The Faculty Club: “Wij kunnen voortaan aanbieden wat onze klanten vragen: een all-in aanbod voor bijvoorbeeld een meerdaags residentieel seminarie of een huwelijksfeest met overnachting, met 1 offerte en 1 facturatie. Dit maakt de benadering en administratie heel klantvriendelijk”, aldus nog Herbiest.