Horeca weer getroffen door faillissementen

Justitia1Het jaar is nog maar goed ingezet en de rechtbank van koophandel van Leuven sprak al de eerste faillissementen uit. Ook deze keer zijn daar enkele horecazaken bij.

Zo werd het faillissement geopend van Veruyt bvba. Het gaat om de eetgelegenheid met volledige bediening die gekend is onder de naam Het Nuchter Kalf aan de Haachtsebaan 133 in Keerbergen.

De rechtbank heeft meester Gerry Verschuren uit de Eikenstraat 1A in  Lubbeek aangesteld als curator van dit faillissement.

De rechtbank van koophandel Leuven opende ook het faillissement van broodjeszaak ’t Verschil aan de Tiensestraat in Leuven. Ook in dit faillissement werd meester Gerry Verschuren uit de Eikenstraat 1A in  Lubbeek aangesteld als curator.

De rechtbank opende  ook het faillissement van Krantenshop Rob bvba uit de Professor Scharpelaan in Begijnendijk. De rechtbank heeft meester Gerry Verschuren uit de Eikenstraat 1A in  Lubbeek aangesteld als curator van dit faillissement.

Ook  het faillissement van J&H Multi Media bvba uit de Jan Stasstraat 2 werd geopend. Curator is meester Els Van Erum uit de Engelandstraat 61 in Diest.

Een overzicht van de recente faillissementen vind je hier.