Honderd supporters van Oud-Heverlee Leuven (OHL) mogen dit weekend gratis een thuismatch van Leicester City bijwonen. Dat is een cadeautje van King Power, de Thaise eigenaar van de voetbalclub. Die investeringsgroep beheert ook de subtopper uit de Engelse Premier League.

Een honderdtal supporters van Leicester mocht medio november op kosten van King Power in Leuven de match OHL-Roeselare bijwonen. Nu zaterdag wordt het feestje overgedaan, maar dan in omgekeerde richting. Er waren veel gegadigden maar er is helaas maar plaats voor honderd supporters.

De gelukkige, geselecteerd door loting, vertrekken zaterdag in de heel vroege ochtend naar Calais voor de oversteek per ferry naar Groot-Brittannië. In Leicester start om 16 uur Belgische tijd de thuiswedstrijd tegen Watford.

De supporters verblijven één nacht in het Leicester Marriott Hotel. Op zondag krijgen ze een rondleiding in het plaatselijke King Power Stadium.

De Thaise investeringsgroep wil met dit initiatief de supporters van beide clubs met elkaar laten verbroederen. Bij OHL hopen ze dat het een jaarlijks weerkerend evenement wordt.