Data- en telecombedrijf Hexacom uit Steenokkerzeel benoemde Dimitri Hannes tot Customer Service Manager en Kenneth Buyle tot Solutions Architect. De twee werkten al bij Hexacom, maar krijgen nu een andere rol. Kenneth Buyle verlaat de customer service afdeling om zich toe te leggen op een technisch-commerciële functie, terwijl Dimitri Hannes de omgekeerde beweging maakt.

Exif_JPEG_PICTURE

Kenneth Buyle

Kenneth Buyle (35) volgde een technische opleiding in elektronica. Hij zal als Solutions Architect het salesteam ondersteunen. Zijn belangrijkste taak bestaat erin de noden van de toekomstige klanten te identificeren en die op technologisch vlak te vertalen in de juiste oplossing. “De telecommunicatietechnologie is een stuk complexer geworden en heeft almaar meer raakvlakken met ICT”, zegt Buyle. “Daarom is het voor de medewerkers van ons salesteam niet altijd evident om de technologische implicaties van onze oplossingen voor de klant volledig in te schatten. Ze moeten proberen te zien wat er op het vlak van technologie nodig is om aan de behoeften van onze klant te voldoen. Daar kan ik hen bij helpen.”

Dimitri Hannes

Hannes

Kenneth Buyle was tot nu Customer Service Manager bij Hexacom, een functie die nu wordt ingevuld door Dimitri Hannes (32), een industrieel ingenieur elektronica die sinds januari als Project Coördinator bij Hexacom werkt. Hij keert nu terug naar zijn grote liefde: het contact met de klant. “Ik heb altijd in de telecomsector gewerkt. Ik was lange tijd Solutions Architect voor contact centerapplicaties bij Unify, het vroege Siemens Enterprise Communications”, zegt Hannes. “De technologie boeit me zeker, maar ik ben blij dat ik in mijn nieuwe rol weer meer in contact kan komen met de klanten. Dat is heel belangrijk voor mij. Een goede dienstverlening is immers een absolute meerwaarde voor onze klanten. Als verantwoordelijke voor de Customer Service afdeling ligt de klantentevredenheid me na aan het hart en wil ik hen de service geven die ze verdienen.”

Hexacom is de data- en telecompartner van meer dan vierduizend000 Belgische kmo’s. Het bedrijf is de grootste Premier Partner van Unify (voormalig Siemens Enterprise Communications) voor de Belgische kmo-markt.