GuardSquare verovert Korea

guardsquareGuardSquare, een leverancier van optimalisatiesoftware voor Android en iOS, heeft een exclusieve distributieovereenkomst voor Korea ondertekend met SBCK Corp, de nummer 1 ICT-distributeur van dat land. De overeenkomst werd vandaag bekend gemaakt in Seoel.

SBCK Corp. zal in Korea instaan voor de efficiënte van DexGuard, GuardSquare’s state-of-the-art beveiligingssoftware voor Android, en GuardSquare aanstaande oplossing voor iOS.

De distributieovereenkomst geeft GuardSquare een sterkere positie in de strategische technologiemarkt in Korea. SBCK Corp. en GuardSquare zullen ook samenwerken om zakelijke kansen in de hele te regio identificeren en te benutten.

Korea is een van de belangrijkste spelers bij de globale verschuiving naar een digitale en mobiele samenleving. Net als in elk ander land, is er een groeiend besef van de kwetsbaarheid van mobiele applicaties voor steeds meer geavanceerde aanvallen. Dergelijke aanvallen kunnen leiden tot diefstal van intellectuele eigendom, fraude, verlies van vertrouwen van de klant en schade aan de reputatie van de betrokken onderneming. Korea vaardigde onlangs richtlijnen uit voor de bescherming van mobiele applicaties.

Eric Lafortune, CTO van GuardSquare, is onder de indruk van Korea’s pionierswerk op dat vlak. “Korea is een voorloper in de ontwikkeling van mobiele toepassingen en de implementatie van sterke  veiligheidsvoorschriften Ik ben blij dat we hiertie kunnen bijdragen met DexGuard.”

“We zijn vereerd om samen te werken met SBCK Corp., een belangrijke speler in een van de technologisch meest geavanceerde landen van de wereld”, zegt Heidi Rakels, CEO van GuardSquare.”Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking de zichtbaarheid van ons merk zal vergroten in Korea en in heel Azië. Dat zal er uiteraard toe leiden dat DexGuard op een nog grotere schaal zal worden gebruikt.”