Guardsquare sluit belangrijke deals in USA

guardsquareGuardSquare uit Leuven, een toonaangevend leverancier van beveiligingssoftware voor mobiele toepassingen, sloot de voorbije maand deals met vijf grote Amerikaanse bedrijven: een reus uit de bankwereld, een high-profile verzekeringsmaatschappij, een van de belangrijkste retailers van de USA, een wereldwijde hotelketen en een invloedrijk onderzoeksinstituut. Alle bedrijven staan in de top drie in hun branche en willen een groot aantal toepassingen veilig stellen voor hun mobiele klanten.

“Door de deals kan GuardSquare haar klantenbestand verder verbreden en haar marktaandeel vergroten in de strategische Amerikaanse markt”, zegt Steven Surdiacourt, Marketing Manager van GuardSquare.  “De state-of-the-art software DexGuard van GuardSquare wordt nu gebruikt door meer dan honderd belangrijke financiële instellingen, in de VS en over de hele wereld. De verhoogde interesse van Amerikaanse bedrijven in DexGuard weerspiegelt zowel de snelle toename van de invoering van mobiele technologie en het groeiende bewustzijn van de gevaren van deze mobiele beurt. De nieuwste klanten hebben GuardSquare hun vertrouwen gegeven aan de unieke mogelijkheden die DexGuard biedt om hun mobiele applicaties te verbeteren.”

“Als applicaties een meer centrale rol in ons leven krijgen, blijft ook de de noodzaak aan een solide mobiele beveiligingsoplossing toenemen”, zegt Bernard De Groeve, vice-president van Global Sales en Marketing bij GuardSquare. “Ik ben ervan overtuigd dat DexGuard iedereen die veilige mobiele ervaring kan bieden en dat GuardSquare sterk zal bijdragen tot de toekomst van mobiele communicatie.”