Group Pashuysen nu ook in regio Leuven met Renault

005Group Pashuysen vertegenwoordigt en ondersteunt de automerken Renault en Dacia voortaan ook in de regio Leuven.

Dat moet een oplossing bieden voor de klanten van de Groep Schrevens die onder meer in Herent een garage had en die in vereffening is. Jacqueline Pashuysen: “Om aan die groeiende klantengroep tegemoet te komen en de leemte in de regio Leuven op te vullen, beslisten we in samenspraak met Renault België Luxemburg dat we onze dienstverlening uitbreiden. Voortaan genieten Renault- en Dacia-klanten van Kortenberg tot Lanaken de volledige Pashuysen-service: vlot onthaal, snelle serviceplanning, advies op maat voor de aankoop van personenwagens en lichte vrachtwagens en financiering die het best aan de behoefte van de individuele klant tegemoetkomt. En natuurlijk: onze persoonlijke bediening en after-sales relatie.”

Pashuysen is sinds 1955 erkend Renault-concessiehouder. Om de Renault- en Dacia-dienstverlening in Vlaams-Brabant te verzekeren en perfect aan de wensen van hun klanten in die streek tegemoet te komen, bedient Group Pashuysen nu ook de regio Leuven.

Die regionale uitbreiding is een logisch vervolg in het ondernemingsverhaal van de Vlaams-Brabantse garagegroep. Al zestig jaar is Group Pashuysen Renault-concessiehouder. Met vestigingen in Aarschot, Tienen, Sint-Truiden en Genk is de groep ondertussen stevig verankerd in Limburg en een deel van Vlaams-Brabant. Vandaag hebben ook al heel wat Renault & Dacia-klanten uit Leuven de weg naar Group Pashuysen Aarschot en Tienen gevonden.

Group Pashuysen vestigt zich zo snel als mogelijk ook fysiek in de streek. “Voorlopig blijven wij onze Renault & Dacia-klanten uit de regio vanuit onze garages in Aarschot en Tienen bedienen”, zegt Jacqueline Pashuysen. “Het is wel de bedoeling om in de nabije toekomst een site in het Leuvense te vinden waar lokale klanten terecht kunnen. Wij zijn dan ook volop op zoek naar een geschikt, centraal gelegen pand of bouwgrond.”