Golfen en bier degusteren in Leuven

CityBeerGolfVectorkopieWie dat wil, kan Leuven al golfend leren kennen en tijdens die amusante stadswandeling meteen ook drie biertjes proeven. City Beer Golf is een nieuw project van ondernemer Vincent Hellemans die het concept ook aan bedrijven aanbiedt.

City Golf is een ludieke variant van het klassieke golfspel waarbij mensen op stap gaan door Leuven en met een zacht golfballetje proberen iets in het straatbeeld te raken, een standbeeld of bloembak bijvoorbeeld. “We nemen de deelnemers mee door het historische centrum”, zegt Hellemans. “Vanaf nu krijgt deze populaire doe-activiteit een extra uitbreiding. Waar voorheen beleven en ontdekken centraal stonden, komt er nu ook proeven bij.”

“City Beer Golf is een evenwichtige combinatie van actief ontdekken en degusteren”, zegt Hellemans. “Golfervaring is niet nodig, we zorgen voor een korte golfinitiatie bij de start. De wandeling wordt begeleid en we zorgen voor drie stops in zorgvuldig uitgekozen horecazaken waar we telkens een streekbier degusteren.”

De geselecteerde café’s zijn de Appel in de Ravenstraat waar een Super Kroon of Delvaux bier gedronken wordt,  Brouwerij Domus aan de Tiensestraat waar een Con Domus of Nostra Domus gedronken wordt en De Hoorn in de Sluisstraat waar uiteraard een Stella Artois wordt gedronken.

Waar de gewone City Golf vooral bedoeld is voor families en vriendengroepjes, richt de City Beer Golf zich ook meer op bedrijven. De City Beer Golf is er voor groepen vanaf zes personen, deelnemen kost 25 euro per persoon, de wandeling duurt zowat 2,5 uur. Meer info op www.citybeergolf.be