regus 1Regus en de NMBS openden een Regus Express Center in het station van Leuven. Beide twee partijen sloten een overeenkomst om comfortabele en volwaardige werk- en ontmoetingsplekken in te richten op acht locaties op het Belgische spoorwegnetwerk.

“Met de Regus Express centers richten we ons op drukke locaties in luchthavens, tank- en treinstations”, zegt William Willems, Algemeen Directeur van Regus België. “Net als in Luik, Brussel-Luxemburg, Brugge en verschillende locaties in Frankrijk en Nederland zullen treinreizigers voortaan ook in Leuven hun tijd productiever kunnen invullen.

Eerder gingen al de deuren open van een Regus Express center in de stations van Brugge, Luik-Guillemins en Brussel-Luxemburg. De komende maanden volgen nog centers in de stations van Antwerpen-Centraal, Sint-Niklaas, Brussel-Zuid en Brussel-Centraal. Zo zullen er in totaal acht Regus Express centers zijn naast de zestien bestaande Regus business centers in België.

“Het center in het station van Leuven is het grootste Regus Express center binnen het netwerk”, zegt Willems. “Het omvat op vier verdiepingen een business lounge met leestafel, lounge zetels, thinkpods en vijf vergaderzalen. Daarnaast heeft het center ook een knusse bibliotheekruimte voor drie personen, zes privé-kantoren en een co-workingruimte voor 28 personen ter beschikking.”

Men kan de locatie gebruiken om op enkele meters van het perron klanten te ontmoeten of om er de administratie bij te werken. Verder worden de centers uitgerust met high-speed wifi en ondersteunende diensten voor bijvoorbeeld assistentie bij het uitprinten van documenten tot het boeken van een taxi of restaurant. De centers zijn toegankelijk vanaf 6 euro per uur en in deze prijs is ook de koffie, thee of water inbegrepen.