Federale Verzekering breidt netwerk uit

1506_Federal_Logo_NLFederale Verzekering opende twee nieuwe kantoren in Vlaams-Brabant, meer bepaald in Halle en Ganshoren. Daarmee heeft de verzekeraar nu, naast vijf regionale zetels en 33 kantoren in België. De opening van de nieuwe kantoren kadert in een ruimere strategie waarbij Federale Verzekering haar commercieel netwerk verder versterkt en haar lokale aanwezigheid vergroot. Dat die aanpak beantwoordt aan de behoeften van de klanten, blijkt blijkt uit een recent consumentenonderzoek van de verzekeraar. Een overgrote meerderheid van de bijna zeshonderd respondenten sprak de voorkeur uit voor een persoonlijk contact via een lokaal kantoor als aanspreekpunt voor zowat alle aspecten tijdens het verzekeringstraject.

Met de opening van de kantoren in Halle en Ganshoren heeft Federale Verzekering nu acht  kantoren in de regio Brussel Vlaams- en Waals-Brabant. “We waren al aanwezig in de hoofdstad en in het oosten en zuiden van de provincie”, zegt Yves Wullus, District Manager Brussel & Vlaams-Brabant bij Federale Verzekering. “Met de nieuwe kantoren vergroten we onze bereikbaarheid in de noordwestelijke rand van Brussel. We streven naar een optimale geografische spreiding van onze verkoopspunten. Vandaar dat er nog wel kantoren zullen bijkomen.”

“Wij hebben een uitgebreid netwerk van adviseurs die bedrijven bijstaan. Maar onze kantoren richten zich op de particuliere markt. De resultaten van de enquête  tonen aan dat daar bereikbaarheid en persoonlijke service, naast ons totaalaanbod van verzekeringen en financiële producten, misschien wel de belangrijkste troeven zijn in de relatie met onze klanten. Door een sterke aanwezigheid kunnen we hen ook de dienstverlening geven waarmee ze zich het meest comfortabel voelen”, besluit Wullus.