Febelfin organiseert workshop over financiering KMO

anne-mie_0Op 20 juni organiseert Febelfin in samenwerking met Febelfin Academy de workshop ‘Financiering van KMO’s’. KMO’ers kunnen er deelnemen aan twee verschillende sessies, vrij te kiezen uit de thema’s ‘leasing’, ‘bankfinanciering’, ‘risicokapitaal’ en ‘ondersteunende overheidsmaatregelen’. De workshop – die gratis wordt aangeboden – moet de bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen ondersteunen in het opbouwen van hun kennis rond financiering.

“Kleine en middelgrote ondernemingen spelen een belangrijke rol in onze maatschappij”, zegt Anne-Mie Ooghe, Head of Corporate Banking Febelfin. “Ze zijn de drijvende kracht achter innovatie en groei van de economie. Om hun activiteiten te kunnen ontwikkelen, hebben deze ondernemingen nood aan een adequate financiering. Deze workshop geeft KMO’s de kans om zowel hun financiële horizon als hun netwerk te verbreden.”

De opleiding start maandag 20 om 12.30 uur met de registratie en walking lunch. Michel Vermaerke, Chief Executive Officer Febelfin geeft om 13.45 uur de introductie waarna u kunt deelnemen aan een eerszte workshop. Na de koffiepauze kunt u aansluiten voor een tweede workshop, om 17 uur is de opleiding afgelopen.

De opleiding wordt georganiseerd in het Hotel Holiday Inn aan de Holidaystraat 7 in Diegem. Deelname aan dit event is gratis, u betaalt wel een no-showfee als u niet komt opdagen.

Voor meer informatie en inschrijving kunt u terecht bij Febelfin op tel. 02-507.69.77 events@febelfin.be