Freek van Rooy en Marleen Boets uit Hoegaarden startten begin dit jaar eventbureau ‘BoVa Entertainment’. Het ondernemerskoppel wil artiesten lanceren en begeleiden.

Het entertainment bureau is gelegen in Hoegaarden. Hiermee baten Freek en Marleen naar eigen zeggen het enige entertainmentbureau uit in de brede regio. “De meeste bureaus bevinden zich in Oost- en West-Vlaanderen of in de buurt van Antwerpen”, aldus het koppel. BoVa is een samentrekking van de eerste twee letters van hun familienamen. 

Zanger Freek

Freek die zelf een zanger is, en zijn vrouw Marleen willen met het entertainmentbureau artiesten lanceren. De ondertitel van hun onderneming luidt: ‘begeleiding van artiesten die hun eerste stappen op het podium zetten en hen optredens bezorgen’. “We weten uit eigen ervaring dat het als beginnend artiest niet eenvoudig is om het volledige pakket te beheren. Met ons entertainmentbureau willen we het takenpakket van de artiest verlichten. Denk maar aan styling, fotografie en promotie” aldus Marleen.

Projecten  

”Ons eerste project was de lancering, samen met LDG-producties, van ‘Bruurs’, twee zingende broers uit Kerkom-Boutersem”, aldus Freek. De zaakvoeder  brengt tegen de zomer ook een nieuwe single uit, daar wordt momenteel volop aan geschreven.
”Intussen hebben we heel wat artiesten aangetrokken”, luidt het nog. Een van hen is de Vlaamse charmezanger Sammy Baker uit Scherpenheuvel-Zichem.