Eerste Open Coffee was meteen een succes

netwerk open coffeeDe eerste Open Coffee, die vanochtend werd georganiseerd in de Malt in Boortmeerbeek, was een succes.

Kristel Tosseyn en Christine Boogaerts, de twee hosts van deze Open Coffee, waren heel enthousiast. Ze konden in de Malt in Boortmeerbeek dan ook zowat vijftig ondernemers verwelkomen. “Natuurlijk zijn we tevreden”, zeggen de dames met een glimlach, “wij hadden nooit gedacht dat van bij de eerste editie van onze Open Coffee zoveel mensen zouden opdagen. De koffie werd aangeboden door de Malt die deze Open Coffee sponsort.” Kristel Tosseyn zorgde voor de koffiekoeken.

Open Coffee is een open gelegenheid tot netwerken voor ‘ondernemende zielen’. Zowel zelfstandigen, ondernemers als accountmanagers zijn er welkom zijn. Een Open Coffee is een echt netwerkmoment, waar ondernemers makkelijk contact kunnen leggen.

Voortaan is er elke tweede dinsdag van de maand van 9 tot 11 uur een Open Coffee in de Malt aan de Leuvensesteenweg 350 in Boortmeerbeek. In het Officenter, aan het Grauwmeer 1 in Leuven, is er een Open Coffee op vrijdag 16 januari van 9 en 11 uur (en elke derde vrijdag van de maand).

Ondernemers die naar de Open Coffee in Boortmeerbeek of Leuven willen, kunnen zich melden op de website van Open Coffees Vlaanderen.