Een geboortekaartje met eigen lied en beeld

birdintuneOp zoek naar een origineel geboortekaartje? Bird In Tune uit Wijgmaal bij Leuven heeft een dynamische versie in petto. Het bedrijf componeert gepersonaliseerde geboorteliedjes, op bestelling en op maat. De klant kan daar beelden aan laten toevoegen. Met eigen foto’s en filmpjes is het resultaat er eentje om nog lang te koesteren.

Bird In Tune is een webshop waar kersverse ouders maar ook hun familieleden en vrienden een geboortelied op maat kunnen bestellen. Het bedrijf ziet dat als een origineel alternatief voor de traditionele doopsuiker. Muziek wekt meer emoties op en een lied blijft voortleven.

Klanten kunnen een nummer kiezen uit de liedjesbibliotheek, die bestaat uit originele songs. De naam van de baby kan in het lied verwerkt worden. Ook een nieuw nummer volledig op maat behoort tot de mogelijkheden. Alles kan, zowel naar tekst als muziekgenre. Sam Pieter Janssens is de songwriter, Thomas Van Praet doet de montage.

Het verhaal van Bird In Tune begon een jaar geleden met geboorteliedjes. Al snel bood het bedrijf ook songs aan als geschenk voor een verjaardag, een huwelijk, een communie of een feestdag. Met of zonder beeld, een lied van een minuut of een soundtrack bij een halfuur durende fotopresentatie.

Bird In Tune gaat nu een stap verder: klanten kunnen beeldmateriaal aan de liedjes toevoegen. Foto’s en filmpjes kunnen met de tune gemixt worden in een stijl naar keuze. De geboorte of een ander evenement krijgt zo een extra dimensie.