Easi is voor de vierde keer op rij verkozen tot beste werkgever van het land. Het softwarebedrijf met Vlaamse hoofdzetel in Leuven haalde het bij de  kleinere ondernemingen met minder dan 500 werknemers.

De Vlerick Business School voert jaarlijks een onderzoek uit naar de best workplaces. Het doet dat in samenwerking met het Great Place to Work Institute Belgium en Jobat/Mark Magazine. De winnende ondernemingen krijgen erkenning voor hun goed werkgeverschap en mensgerichte organisatiecultuur.

Easi wint bij de kleinere bedrijven voor AE, Secretary Plus, Protime en Xylos. De onderneming werd opgericht in 1999 als ontwikkelaar van software en it-dienstverlener. Bijna twintig jaar later is Easi uitgegroeid tot een referentie in de markt van boekhoudsoftware, collaboratieve software en security- en cloudoplossingen in België en Luxemburg.

Werkervaring

Jaarlijks spenderen we gemiddeld 1.576 uur op het werk. De manier waarop we samenwerken met onze collega’s bepaalt voor een groot deel onze werkervaring. Goede werkplekken zijn organisaties waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk.

Great Place to Work kijkt naar bedrijven door twee lenzen. De werknemersbevraging onderzoekt hoe medewerkers vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren in hun bedrijf. De hr-bevraging gaat over het werkgeversbeleid. De evaluatie door de medewerkers primeert: twee derde van de eindscore wordt bepaald door de resultaten van de eigen medewerkers.