Dimension Data unieke Cisco partner in België

Pierre DumontDimension Data uit Diegem verwerft de Cisco Master Cloud Builder Specialisation. Hierdoor maakt het bedrijf nu deel uit van een selecte groep van vijf Cisco-partners die in Europa het Midden-Oosten en Afrika de drie te verwerven Master certificaten hebben behaald: Master Security, Master Collaboration en Master Cloud Builder. In de Benelux is Dimension Data het enige bedrijf met die certificaten. Dimension Data investeert hiervoor in competenties, processen en hoog technologische labo’s om de beste klantervaring te creëren.

Cisco Master Specialised Partners ontwerpen oplossingen voor de meest complexe behoeften van hun klanten. Het behalen van deze certificatie vereist onder andere een hoog technologisch labo waardoor Dimension Data de noden van de klanten en prospecten steeds kan simuleren. De Cisco Master Cloud Builder Specialisation is de hoogste erkenning voor de specialisatie in cloud applicaties en services, datacenters en hiervoor aangepaste, beveiligde netwerken. Deze status bevestigt dat Dimension Data de ideale partner is om Cisco’s cloud-oplossingen te ontwikkelen vanaf de business requirement tot en met het beheer van de totaal oplossing.

“We streven er voortdurend naar om onze klanten de beste oplossingen te bieden”, zegt Pierre Dumont, Managing Director van Dimension Data België en Luxemburg. “Deze laatste Master is een beloning voor dit harde werk. Alle drie de Cisco Masters behalen, is voor niet veel bedrijven weggelegd. We zijn dan ook heel trots dat we deel uitmaken van deze selecte groep.”

De toekenning van de nieuwe Master volgt op een intensieve audit waarbij Dimension Data heeft aangetoond over Master-capaciteiten te beschikken op het gebied van het ontwerpen, implementeren en beheren van Cisco datacenter- en cloudoplossingen. Dimension Data bewijst hiermee dat het deze technologieën met succes weet te vertalen naar efficiënte, klantgerichte oplossingen.