BROERS DE WEVERDEME werd uitgeroepen tot “Onderneming van het Jaar”. Der verkiezing wordt georganiseerd door BNP Paribas Fortis, De Tijd en EY. Destiny uit Zaventem werdkreeg de ‘Prijs van de Vlaamse regering voor de Beloftevolle Onderneming’. Met deze prijs wil de Vlaamse Regering een onderneming onderscheiden die zich duidelijk manifesteert als beloftevolle groeier. Het is de zoveelste trofee voor het bedrijf van de broers Daan en Samuel De Wever

Destiny is een onafhankelijke cloud-telecomoperator die actief is in België en acht landen in Europa. Met 55 medewerkers en een verwachte jaaromzet van 12,5 miljoen euro in 2015  en een meer dan vertienvoudiging van de omzet over de laatste vijf  jaar, groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende B2B telecomspeler in België. Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 1.500 professionele klanten waaronder gereputeerde ondernemingen zoals Katoennatie, McDonalds, Standaard Boekhandel, Actief Interim, Ecover, en Port of Antwerp.

Volgens de jury kan het succes van Destiny omvat worden in één woord: ‘Focus’. Het bedrijf focust zich op middelgrote en grote bedrijven. Dit segment is op zoek naar een gebundelde oplossing waarbij traditionele communicatiediensten gecombineerd worden met een robuust set van vooruitstrevende cloud-diensten. Via een eigen ontwikkeld transformatieplatform helpt Destiny om zowel eindklanten als partners de stap naar de cloud te zetten.

Destiny werd in 2008 opgericht door de broers Daan en Samuel De Wever. Omringd door een ervaren management heeft de onderneming de ambitie om zich binnen Europa te positioneren als een attractieve speler in cloud communicatie. De volgende twee  jaar verwacht Destiny kantoren te openen in Nederland, Frankrijk en Duitsland.