Destiny valt in de prijzen

BROERS DE WEVERMitel, wereldspeler op het vlak van an cloudcommunicatie-oplossingen, heeft de winnaars van de EMEA Cloud Service Provider 2014 Awards bekendgemaakt. Naast het Belgische Destiny vielen Tele2 in Zweden, CallHosted in Nederland en Hub One in Frankrijk in de prijzen. Mitel heeft gekozen voor partners die in 2014 in hun regio opmerkelijke prestaties in cloud communicatie hebben neergezet. Mitel onderstreept met deze award het strategische belang van de snel groeiende cloud business. Mitel verzorgt momenteel meer dan 33 miljoen cloud verbindingen per dag.

Destiny uit Zaventem introduceerde in 2013 enkele nieuwe diensten, gebaseerd op MiCloud Telepo en is uitgegroeid tot een van de marktleiders op de Belgische markt voor zakelijke cloud communicatie. Hun unieke Integra-oplossing biedt bedrijven een modulaire en op maat gemaakte communicatie-oplossing.

“We zijn erg blij met deze erkenning van Mitel voor onze expertise en prestaties in cloud communicatie”, zegt Joachim Lauwers, Sales & Marketing Director bij Destiny. “Met een steeds toenemend aantal ondernemingen die het potentieel en de voordelen van cloud communicatie erkennen, zien we een enorm potentieel voor de komende jaren. Onze samenwerking met Mitel zal ons toelaten om een hoofdrol te blijven spelen in deze transitie naar de cloud.”

Destiny is het bedrijf van de broers Samuel en Daan De Wever die de voorbije maanden al verschillende awards wonnen.