Destiny heeft het Nederlandse Motto Communications met het clouddistributieplatform Flux overgenomen. De overname past bij de ambities van het bedrijf uit Zaventem, aanbieder van oplossingen voor cloudcommunicatie. Destiny wil op korte termijn evolueren naar een omzet van 50 miljoen euro en aanwezig zijn in diverse Europese landen. De eerste internationale stap is met deze overname gedaan.

Motto Communications ontwikkelde met Flux een performant portaal voor clouddiensten waarmee partners en doorverkopers hun klanten snel en eenvoudig de juiste oplossingen kunnen aanbieden. Het geïntegreerde distributieplatform verfijnt de schaalbaarheid van het aanbod van Destin. Voor het bedrijf uit Zaventem is het een geschikte tool om voor klanten de gepaste cloudomgeving te creëren en te beheren.

Destiny stak zijn internationale ambities nooit onder stoelen of banken. De overname van het Nederlandse Motto Communications draagt niet alleen bij tot de Europese expansie. Het geeft ook toegang tot een competent team van ingenieurs en ontwikkelaars.

“We groeien niet óm te groeien”, zegt Daan De Wever, oprichter en ceo van Destiny. “Deze overname versterkt ons aanbod van clouddiensten. Daar worden vooral onze klanten en partners beter van. Zowel Destiny als Motto Communications richten zich op innovatieve bedrijven en profileren zich als belangrijke uitdager in de markt.”

Oprichter Kay Reijnen en Robbert Heemskerk van Motto Communications treden toe als aandeelhouders en directieleden. Destiny telt momenteel 140 medewerkers en verwacht voor 2018 een omzet van 42 miljoen euro.