BROERS DE WEVERDe Belgische cloud telecomoperator Destiny uit Zaventem is door Ernst & Young genomineerd voor ’Beloftevolle Onderneming van het jaar 2015’.

Deze prijs is een initiatief van de Vlaamse Overheid, die op deze manier snel groeiende innovatieve bedrijven met een sterk marktpotentieel wil bekronen. Een onafhankelijke jury van professionele vakmensen en academici staat in voor de selectie van de deelnemende bedrijven.

“Wij zijn verheugd met deze nominatie die voor ons een hernieuwde erkenning betekent van ons succesvol ondernemerschap”, zegt CEO van Destiny, Daan De Wever die szmen met zijn broer Samuel het bedrijf oprichtte. “Ik wil uiteraard graag onze klanten en partners bedanken die sinds onze start in 2008 mee bouwden aan dit succesverhaal. Mede dankzij hun vertrouwen zijn we er in geslaagd jaarlijks een sterke omzetgroei te realiseren.”

Het is lang niet de eerste keer dat Destiny werd genomineerd of bekroond. In mei van dit jaar kreeg Samuel De Wever nog de prijs van ’Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2015’, uitgereikt door Junior Chamber International. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een iemand die op uitzonderlijke wijze getuigt van duurzaam ondernemen.

Daan en Samuel De Wever werden ook tot ‘jonge topmanager van het jaar’.