Derbigum vernieuwt en breidt verkoopteam uit 

derbigumDerbigum uit Lot uit steekt zijn ontvangstruimtes en zijn Training Center in een nieuw kleedje en integreert de modernste technieken in zijn opleidingen. Tegelijk wordt ook het verkoopteam aanzienlijk uitgebreid.

Het Training Center in Lot en de fabriek in Perwez van de Belgische fabrikant van bitumen dakbanen ontvangen jaarlijks honderden Belgische en buitenlandse bezoekers. Het Training Center en de ontvangstruimtes kregen een flinke opknapbeurt om zo nog meer comfort en extra mogelijkheden voor het opleidingsaanbod te kunnen bieden.

“Het Training Center in Lot bestaat al sinds de jaren tachtig, het was het eerste opleidingscentrum voor het plaatsen van dakbanen in België”, zegt Els Trio. “Door de jaren heen heeft het al een aantal transformaties ondergaan en werd de capaciteit uitgebreid.”In het Training Center worden verschillende opleidingen aangeboden over de plaatsing van dakbanen. Verder worden er ook allerhande demonstraties en interne opleidingen gegeven in het Training Center.”

Het indoor opleidingsdak en de recente afzuiginstallaties staan er nog, maar al het andere meubilair en inrichting werden compleet vernieuwd. Zo beschikt het hoofdlokaal nu over een interactief digitaal bord voor het theoretisch gedeelte van de opleidingen.

“De ontvangstruimtes van onze productiesite in Perwez werden ook al grondig onder handen genomen”, zegt Trio. eZo werden de beide ontvangstruimtes/vergaderzalen in een nieuw kleedje gestoken. Voor de muren werd met een accentkleur gewerkt: het geel uit het logo van Derbigum.”

“Om de dienstverlening naar onze klanten nog beter te laten verlopen, werd ook het verkoopteam sterk uitgebreid”, zegt Trio. “Deze reorganisatie en de nog op til zijnde uitbreidingen binnen het team moeten toelaten om nog dichter bij de klant te staan en beter te kunnen inspelen op veranderende marktsituaties. Uiteindelijk zal het team twintig medewerkers tellen.”