Denayer kiest voor ERP van Organi

organiBouwmaterialen Denayer nv uit Halle besliste om het ERP-systeem (Enterprise resource planning) van Organi te implementeren om de continue groei van de afgelopen jaren te ondersteunen. Het nieuwe ERP-systeem zal onder meer worden gebruikt voor de boekhouding, administratie, aan- en verkoop, logistiek, planning en digitale archivering.

Denayer is een familiebedrijf dat bouwmaterialen verdeelt voor zowel professionals als particulieren. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan bouwspecialiteiten gaande van ruwbouwmaterialen, vloer- en wandtegels, natuursteen, oprit-, tuin- en terras-materialen tot een betoncentrale. Het bedrijf heeft een loods van 1.400 vierkante meter om het groot aanbod aan voorraadproducten te stockeren. Daarnaast opende het bedrijf in 2012 de Werfwinkel in Pepingen, een winkel voor particulieren waar gereedschappen en een basisassortiment bouwmaterialen wordt verkocht.

“Het bedrijf was op zoek naar een geschikt ERP-systeem om de bedrijfsprocessen van de verschillende magazijnen en filialen in goede bannen te leiden. Het moest een systeem zijn dat de continue groei kon ondersteunen”, zegt Sales & Marketing Manager Pieter Vandenbulcke van Organi. “De uitgebreide mogelijkheden van de totaaloplossing van ORDAS (Organi Administration and Distribution System)gaven uiteindelijk de doorslag om voor Organi te kiezen. Denayer kan meteen ook gebruik maken van de ervaring die Organi heeft opgebouwd met het automatiseren van bedrijfsprocessen in de bouwmaterialensector. Referenties als Verhelst, Wijckmans, Kerkstoel, Coeck, André Celis, SVK, Salco en Verellen zijn slechts enkele namen die de ervaring in de sector onderbouwen.”