Deloitte neemt Orbit One over

Ddeloitteeloitte Belgium uit Diegem neemt Orbit One uit Gent over, een gespecialiseerde dienstverlener en adviseur op het vlak van digitale transformatie en cloud toepassingen.

“Deze overname sluit perfect aan op de bestaande advies- en consulting diensten van Deloitte in het kmo-marktsegment”, zegt Johan Vlaminckx, Partner Deloitte Accountancy. “Zowel Deloitte Accountancy als Orbit One klanten kunnen vanaf nu beroep doen op een team van vijftig consultants die zich specialiseren in Business Insights & Controlling, CRM en de digitale werkomgeving.”

“Onze missie bestaat er sinds de start van Orbit One in om onze klanten de vruchten te laten plukken van het digitaal samenwerken en dit op basis van een coherente IT-architectuur”, zegt Olivier Mangelschots, Managing Director van Orbit One.  “Deze overname zal ons in staat stellen om onze klanten een bredere expertise en dienstverlening aan te bieden en onze medewerkers en teams toe te laten verder te groeien in hun expertisedomein. Als één team kunnen we nu zowel technologisch als functioneel een volledige dienstverlening aan onze cliënten aanbieden.”

Met het digitale platform ‘Digital Accountant’, wordt technologie gekoppeld aan de expertise van alle Deloitte accountants. Zo kan er sneller en efficiënter gewerkt worden met de klant en is de informatie te allen tijde beschikbaar, waar ook ter wereld.

Orbit One is al twintig jaar actief als IT-consultant in de Belgische markt. Met oplossingen op basis van onder meer Microsoft technologieën zoals Azure, .NET, Office 365, SharePoint, Power BI en MS Dynamics CRM. Orbit One focust zich op middelgrote ondernemingen en assisteert hen bij de digitalisering van bedrijfsprocessen door toepassingen aan te reiken op het vlak van klantenbeheer, kennisbeheer en digitale samenwerking.