Sam Sluismans DeloitteDeloitte biedt in samenwerking met Agentschap Innoveren & Ondernemen ‘Starten met Ondernemen’ aan, een project om mensen die een onderneming willen starten een duwtje in de rug te geven.

Deelnemers kunnen beroep doen op de expertise van Deloitte en worden door Deloitte experts individueel begeleid over een traject van drie maanden. Het gaat om een interactieve en complete aanpak, aan de hand van e-learnings, individuele coaching sessies en gemeenschappelijke adviessessies in groep.

Aan het einde van het traject wordt een evaluatiegesprek gepland waarbij de deelnemers feedback krijgen van de jury omtrent de haalbaarheid van hun plan. Door hun deelname kunnen de startende ondernemers ook hun eerste stappen zetten in de uitbreiding van hun professioneel netwerk.

De opleiding wordt financieel ondersteund door Agentschap Innoveren & Ondernemen, de startende ondernemer moet zelf 150 euro betalen.

“Dankzij dit traject kunnen we de nodige bijstand geven aan mensen die met een goed idee rondlopen maar niet weten of het realiseerbaar is”, zegt Sam Sluismans, partner bij Deloitte. “Dit is voor veel mensen een uitgelezen kans om aan hun ondernemersdroom te werken. We hopen dan ook dat veel mensen hiervan gebruik zullen maken”.

Meer informatie en inschrijving via www.startenmetondernemen.be