Daddy Kate investeert in mensen

Daddy-300x204Daddy Kate, het fusiebedrijf tussen The Factory Brussels en Claes-Roels, is volop aan het investeren. Niet alleen in apparatuur, maar ook in mensen.Sinds de samensmelting van de bedrijven begin dit jaar, wierf het communicatiebureau met drukkerij al mensen aan.

Bovendien is Daddy Kate voor haar vestigingen in Jette en Sint-Pieters-Leeuw op zoek naar nog meer commerciële, grafische en technische profielen. De voorbije maanden wierf Daddy Kate heel wat jong talent aan. Zo ruilde Arne Banck (24) in augustus de schoolbanken voor een job als front-end developer bij Daddy Kate. Hij behaalde een Bachelor in de Toegepaste informatica aan de Odisee hogeschool in Brussel. Zijn technische bagage – Arne bouwt graag websites in zijn vrije tijd – en zijn aanstekelijke enthousiasme om mooie dingen te maken overtuigden Daddy Kate om hem in dienst te nemen.
Jana Demeulemeester (22), dit jaar afgestudeerd in Communicatiemanagement aan de Thomas More hogeschool, vond haar eerste fulltime job bij Daddy Kate. Zij startte in juli als junior account executive Online.” Jana is heel optimistisch ingesteld”, zegt Account Director Britta Gyles. “Ze heeft nog geen professionele ervaring, maar heeft wel veel interessante stages achter de rug. Ze paste onmiddellijk in ons team en raakte snel ingewerkt op verschillende projecten onder toezien van de account managers.”Matthias De Schrijver (26) startte in september als Account Executive Print. Na zijn bacheloropleiding communicatiemanagement deed hij een eerste werkervaring op als commercieel adviseur bij een verzekeringskantoor. “Daar leerde hij werken met cijfers, en logisch en salesgericht denken”, zegt Gyles. “Die mix viel bij ons in de smaak en het leverde hem een job op.”

Sinds de fusie in januari is Daddy Kate systematisch op zoek naar nieuwe krachten om haar verschillende teams (print, digital, branding en design) in Jette en Sint-Pieters-Leeuw te versterken. De vacatures zijn consulteerbaar op de website van Daddy Kate.

In september investeerde Daddy Kate nog in het machinepark. Zo werd op het vlak van digitaal drukken de capaciteit met meer dan de helft uitgebreid. Bij de digitale inktjet printers werd de capaciteit zelfs verdubbeld. Met die printers bedrukt Daddy Kate papier, maar ook synthetische materialen voor langdurig buitengebruik.