CTG neemt Soft Company uit Parijs over, een innovatief advies- en engineeringbedrijf met complementaire expertise in bedrijfs- en informatiesystemen. Het in it-oplossingen en -diensten gespecialiseerde bedrijf uit Machelen breidt daarmee zijn Europese aanwezigheid uit naar Frankrijk.

CTG biedt onder meer applicatiediensten, testing, it-servicemanagement en diensten in het kader van regelgeving. Het bedrijf kan bogen op een erkende aanwezigheid in België, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk en bij de Europese instellingen. CTG is marktleider op het vlak van test- en validatiediensten in België.

Soft Company telt meer dan tweehonderd consultants die actief zijn in een breed zakelijk en technisch domein, met inbegrip van het bankwezen, verzekeringen, applicatie-ontwikkeling en data-analyse. Soft Company zal actief zijn als een dochteronderneming van CTG.

“De overname van Soft Company is een mijlpaal in de groeistrategie van CTG”, zegt Bud Crumlish, ceo van CTG. “Met deze stap gaat een nieuwe en groeiende markt in Frankrijk voor ons open. In het bijzonder verbreedt deze transactie de marktpositie van CTG in België en Luxemburg en biedt ze ons een grotere schaal om Europese klanten te bedienen.”