Credit Tools benoemt Credisoft tot Business Partner

credisoftCredisoft uit Kapelle-op-den-Bos verdeelt voortaan de credit management software van het toonaangevende Nederlandse Credit Tools in België.

De twee bedrijven werken al geruime tijd samen. Credit Tools bezegelde deze samenwerking met de benoeming van Credisoft tot Business Partner voor de verkoop van Credit Tools credit management software in België.

Credisoft heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van credit management software. Daarbij deed het bedrijf  veel ervaring op met de softwarepakketten van Credit Tools op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen.

“De benoeming tot reselling partner is een nieuwe mijlpaal in de evolutie van Credisoft”, zegt André Coleman, Managing Director van Credisoft. “Het is een perfecte match tussen onze ervaring in het optimaliseren van credit managementprocessen en de innovatieve software van Credit Tools. Dit geeft ons een voorsprong in de markt.”

“De samenwerking past in onze doelstellingen op het gebied van internationale uitbreiding”, zegt CEO Pim van der Hagen, CEO Credit Tools. “Credisoft heeft ruime ervaring en kent de Belgische markt. We hebben in hen dan ook een uitstekende partner gevonden.”

www.credisoft.be