Corporate Video Festival in Kinepolis

festivalOp 28 mei vindt de zestiende editie van het Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Dit festival bekroont jaarlijks de beste corporate video’s. Ook dit jaar wordt het Festival georganiseerd door laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement van de AP Hogeschool, in co-organisatie met Kanaal Z/Canal Z. Het Corporate Video Festival pakt dit jaar uit met een primeur: de allereerste nationale Belgische editie.
De vorige vijftien edities vonden steeds plaats in Vlaanderen, maar wegens het enorme succes van corporate video wordt het Festival uitgebreid. Kinepolis Brussel is de geschikte locatie om zowel Nederlandstalige als Franstalige bedrijven en organisaties samen te brengen op een netwerkavond. Tijdens die avond worden awards uitgereikt aan de beste corporate video’s in zes verschillende categorieën.
Het Corporate Video Festival start reeds in de namiddag met een beurs, de andere primeur in het programma. Met de Corporate Video Beurs willen de organisatoren het belang van corporate producties in de communicatiemix in de kijker zetten. Productiehuizen en communicatiebureaus zullen er hun expertise delen met bedrijven en organisaties.
Tickets voor het Corporate Video Festival zijn te verkrijgen via de website www.corporatevideofestival.be. Op de website staat ook het volledige programma en alle praktische informatie.