ConXioN opent filiaal in Ternat

logo-ConXioN-Best-SMB-Channel-Awards-300x150ICT-bedrijf ConXioN opent een filiaal in Ternat, eerder werd een filiaal in Lommel geopend. De ICT-dienstverlener met hoofdzetel in Deerlijk boort zo niet alleen de Brusselse en Waalse markt van kleine en middelgrote bedrijven aan, maar kan ook over de provinciegrenzen heen rekruteren.

ConXioN groeide in achttien jaar uit tot een stevige kmo met een vijftigtal ICT-specialisten, gevestigd in Deerlijk en sinds vorig jaar in Lommel. “Sinds de opening van het filiaal in Lommel, waar inmiddels al vijf mensen werken, kunnen we gemakkelijker prospecteren en klanten bedienen in Limburg en Antwerpen”, zegt Chris Debyser, Managing Director en oprichter van ConXioN. “Vroeger was onze afzetmarkt Oost- en West-Vlaanderen, maar met onze mensen in de vestigingen Lommel en Ternat kunnen we ons nu op heel Vlaanderen, Brussel en zelfs onder de taalgrens richten.”

“Veel ICT-bedrijven zoeken expertise in hun omgeving”, zegt Debyser. “Door onze nationale aanwezigheid kunnen we nu ook de beste mensen in de sector aanwerven. Zo rekruteerden we onze recentste medewerkers niet enkel in West-Vlaanderen, maar ook in de andere Belgische provincies. Het leveren van kwaliteit aan onze klanten staat centraal. Als we daarvoor de beste mensen kunnen inzetten, zijn we goed bezig.”

Het nieuwe filiaal van ConXioN opent de deuren boven de vestiging van elektrotechnisch distributeur Trilec aan de Assesteenweg 99 in Ternat. Trilec is een klant van ConXioN.

ConXioN richt zich als ICT-dienstverlener richt op kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren zodat klanten zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. Concreet levert ConXioN infrastructuur, software voor bedrijfs- en winkelbeheer, diensten voor licentiebeheer, cloudoplossingen, Managed Services, telecommateriaal en -diensten, en professionele diensten.