Warenhuisketen Colruyt uit Halle combineert appels en kersen in een nieuw sap. Via het huismerk Boni Selection ligt dat vanaf woensdag 23 augustus in de rekken van Colruyt, Spar en Okay.

Na het appelperensap pakt Boni Selection nu uit met een nieuwe variant. Het appelkerssap wordt gemaakt met uitsluitend Belgisch fruit. En het is honderd procent puur geperst, als we Colruyt Group mogen geloven. Daar betaalt de consument een aardige prijs voor (2,49 euro).

“Hoe het appelkerssap aan een verkwikkende smaak komt? Door de zoetzure smaak en het sappige vruchtvlees van Jonagoldappels in combinatie met zoete kersen”, zegt het Leuvense pr-bureau dat de campagne ondersteunt.

Colruyt Group werkt al meer dan tien jaar samen met dezelfde Belgische appeltelers uit Haspengouw. Danny Neven en de broers Christophe en Pascal Bangels hebben jarenlange ervaring in het telen van appels.

Boni Selection wil in de voedingsbranche vooral staan voor eenvoud. De producten willen net dat beetje meer verfijning, smaak en kwaliteit bieden. Colruyt vertrekt daarbij vanuit de steeds veranderende wensen van de consument. Geen wonder dat biologische en glutenvrije producten hoog scoren in het gamma.