Colmar kiest voor Fraikin

Ccolmarolmar sloot voor zijn transport een overeenkomst met Fraikin Truck Renting uit Machelen.

De efficiëntie van de goederenstroom wordt bij Colmar voortdurend onder de loep genomen. Een betrouwbare toelevering van alle restaurants is prioritair en dus moet Colmar altijd kunnen rekenen op een vrachtwagenvloot in topvorm. Daarom koos Colmar voor de full operational lease van Fraikin uit Machelen.

De frequentie van aanlevering en het al dan niet gezamenlijke transport van voedingswaren op verschillende bewaartemperatuur (-18°C, 2°C of droog vervoer). Het zijn factoren waar een vrachtwagen bij Colmar op afgestemd moet zijn. Daarnaast wordt van een leasepartner de nodige flexibiliteit gevraagd. Als bij Colmar wordt beslist de toelevering van de restaurants op een andere manier te gaan organiseren, moet snel en gemakkelijk overgeschakeld kunnen worden naar het beste type vrachtwagen voor de job.

Met zijn full operational lease beantwoordt Fraikin Truck Renting aan alle vereisten. Nu werd door beide partners een overeenkomst getekend voor een eerste vrachtwagen. De vrachtwagen van het merk MAN, type TGS 6 x 2 Multitemperatuur, zal worden ingezet voor transport van voedingswaren vanuit het distributiecentrum in Oudenaarde naar de over het land verspreide vestigingen van Colmar- en Sbarro-restaurants.